Rekaboo

táskák, kiegészítők

Yes yo!

2017. április 28. 17:45 - Rekaboo

YOGA

Ha kíváncsi vagy arra, hogy ki vagy, a jóga a tökéletes alkalom, hogy megtudd.

Miért pont jóga?

A jógának számos jótékony hatása van. Az egyik legjobb módja az egészség és fittség megőrzésének. Erőssé és kitartóvá tesz, növeli az ízületek mozgástartományát, erősíti az izmokat, javítja a tartást. Hátfájás, ízületi gyulladások esetén kifejezetten ajánlott bizonyos ászanák végzése.

A jóga az egyedüli mozgásforma, mely a belső szerveket és mirigyeket is megmozgatja. A test egészére hat. Számos betegség kockázata csökkenthető, többek között mozgásszervi panaszok, szív- és érrendszeri megbetegedések.

yogalingo.jpg

Elsődleges célunk általában ennél sokkal prózaibb: a stressz levezetése, feltöltődés vagy épp méregtelenítés.

Jótékony hatása, hogy javítja az emésztést, a levegő hullámzó áramlása folyamatos masszázst biztosít a hasüregi szerveknek. Viszlát puffadás! 

Formálja az alakunk, hiszen teljes testsúllyal dolgozunk. A sok nyújtó gyakorlat révén nagyobb rugalmasságra teszünk szert, hajlékonyabbak leszünk, így nagyobb lesz a mozgástartományunk. Edzük hátizmainkat is, aminek következtében javul a testtartásunk is. Szóval nincs mit szépíteni: a rendszeresen jógázóknak szép, kidolgozott teste van.

Gondoltad volna, hogy ennyit tudsz tenni a testi és szellemi egészségedért azzal, hogy rendszeresen jógázol? Nem kell vallásosnak vagy megszállottnak lenned ahhoz, hogy ezeket a pozitív hatásokat megtapasztald. Egy dolgot kell tenni: legyőzni a lustaságot és rávenni magad minél többször a gyakorlásra. 

Kata rendszeresen jár jógázni és szeretett volna egy egyedi jógatáskát, a kedvenc színösszeállításában.

Íme:

yoga_rkb_kicsi.jpg

Ha kedvet kaptál a jógázáshoz, vagy már régóta jógázol és már csak egy klassz jógatáska hiányzik a boldogságodhoz, keress bátran!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaboo.blog.hu/api/trackback/id/tr612464701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása