Rekaboo

táskák, kiegészítők

Frankofón Fesztivál

2015. február 28. 10:40 - Rekaboo

február 27. - március 27.

A Frankofón Fesztivál egy teljes hónapon át változatos programokon keresztül mutatja be a francia nyelv és a különböző frankofón országok kultúrájának sokszínűségét. A multikulturális rendezvénysorozat március 20-a, a Frankofónia Nemzetközi Világnapja köré szerveződik. Ezen a napon a Frankofónia Nemzetközi Szövetségének égisze alatt a francia nyelvet ünneplik az egész világon mindenütt.

frankofon.png



A Magyarországon élő frankofón és frankofil közönséghez szóló fesztivál számos érdekességet kínál minden korosztály számára. Koncertek, filmvetítések, színházi előadások, kiállítások, gasztronómiai bemutatók, költészeti és irodalmi műhelyek gazdagítják az idei programot, amelyben mindenki találhat kedvére valót. Hiszen a francia nyelv, amelyet nemcsak Franciaországban, hanem a világ minden kontinensén beszélnek, hihetetlenül gazdag és rendkívül változatos kultúrák közt teremt közösséget.

A programok mindenki számára nyitottak, számos rendezvényre a belépés díjtalan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaboo.blog.hu/api/trackback/id/tr627227461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása