Rekaboo

táskák, kiegészítők

Utazol?

2015. május 04. 18:58 - Rekaboo

Legyél stílusos!

Utazz csajosan, ezzel az egyedi, térképes válltáskával! 

travel_rekaboo.jpg

Még nem tudod, hogy hova?

Íme Európa legélhetőbb városai közül néhány:

Bécs, Ausztria

Bécs élen jár az élhető városok között, mind a politikai és társadalmi környezetet, mind a gazdasági, szociális és kulturális helyzetet, mind pedig az egészségügyi ellátásokat és az oktatást tekintve érdemes itt élni. Emellett a kikapcsolódás terén is széles körűek a lehetőségek, Bécs továbbá híres remek közlekedési rendszeréről is.

Zürich, Svájc

Zürich Svájc legnagyobb városa, mely egy tó partján, több mint négyszáz méterrel a tenger szintje fölött fekszik. Amellett, hogy magas az életszínvonal, számos történelmi látnivalót, valamint kikapcsolódási lehetőséget is magáénak tudhat.

Koppenhága, Dánia

Koppenhága befolyásos gazdasági, kulturális és tudományos központ, egyúttal Skandinávia legnépesebb városa. Történelmi látnivalói miatt is érdemes idelátogatni, emellett nem utolsó szempont, hogy a világ egyik leginkább környezetbarát nagyvárosának tartják.

Auckland, Új-Zéland

Nem véletlen, hogy sokan akarnak Új-Zélandon élni a csendet és nyugalmat keresve. Az Északi-szigeten elhelyezkedő Auckland Új-Zéland legnépesebb települése, melyet a legélhetőbb városokat rangsoroló szinte összes lista előkelő helyen említ.

És ne feledd itthon a táskát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaboo.blog.hu/api/trackback/id/tr427429932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása