Rekaboo

táskák, kiegészítők

Halloween szerkó

2016. október 21. 18:23 - Rekaboo

Rekaboo stílusban

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep október 31. éjszakáján, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár mára már az egész világon elterjedt szokássá vált.

A belsejében mécsessel világító töklámpás lett az idők folyamán a Halloween legfontosabb kelléke, illetve tradicionális szimbóluma. A faragott sütőtök először az aratási idényhez kapcsolódott, jóval azelőtt, hogy a Halloween jelképévé vált volna az Egyesült Államokban. A kivájt töklámpás angol elnevezése „Jack O'Lantern”, azaz „Lámpás Jack”.

Magyarországon a Halloween ünnep a 2000-es évek elején kezdett elterjedni, rekvizitumai főleg a fiatalok körében népszerűek. Ilyenkor rengeteg bulit szerveznek, melynek hangulata a fekete-narancs ünnep jegyeire épül.  

happy-halloween-from-designcontest.jpg

 

A jó partyhoz odaillő szerkó is kell. Ehhez ajánlok nektek egy jó kis csajos szettet, természetesen REKABOO táskával. 

hallow_rkb.jpg

Jó bulizást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaboo.blog.hu/api/trackback/id/tr5111827383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása