Rekaboo

táskák, kiegészítők

Tiéd a világ!

2017. március 23. 12:06 - Rekaboo

Fedezd fel!

Lépj ki a komfortzónádból!

Ha kilépsz a saját kis kényelmes, megszokott életedből, új tájakkal, más kultúrával, eltérő gondolkodású emberekkel találkozhatsz.

Légy rugalmas!

Az utazás általában egyet jelent azzal, hogy valami újat fedezel fel, új tapasztalatokat szerzel, ismeretlen utakon jársz, kilépsz a megszokott életedből. A nyelvi nehézségek, az idegen kultúrák, az eltévedések, és mindenféle akadály az utazásaid során jó leckéül szolgálnak. A kiszámíthatatlanság kifejezetten jót tesz az adrenalinszintednek.

Élvezd az utazást!

Előfordul, hogy az utazót csak a célállomás érdekli, és elfelejti élvezni az odavezető utat. Egy jó kis, izgalmas utazás sok rövid megállóval segít, hogy megéld a pillanatot, és befogadd a körülötted lévő világot, mielőtt az megváltozik. Ugyanezt a saját életedben is érdemes szem előtt tartanod. Ha sikerül, tapasztaltabb és boldogabb leszel.

Végül...

Ne feledd, ez a te utad, ha nem tetszik, bármikor útirányt változtathatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaboo.blog.hu/api/trackback/id/tr7712364221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása